Vaporizer

Puffco Proxy en Puffco Peak Pro: de beste verdampers voor concentraten?

Puffco vaporisateur

Het aantal kruidenverdampers is de laatste jaren enorm toegenomen, vanwege de populariteit van het verdampen van gedroogde kruiden in plaats van ze te roken, waardoor het voor de gezondheid schadelijke verbrandingsproces vermeden wordt. Consumententrends en -gewoonten evolueren voortdurend, zoals blijkt uit het succes van het merk Puffco. Deze vaporisers zijn uitsluitend ontworpen voor concentraten zoals wax, crumble en was, en kunnen dus niet worden gebruikt om droge kruiden te verdampen. Ze hebben echter absoluut geen equivalent als het gaat om het verdampen van concentraten, die voordeliger kunnen zijn en krachtigere en gevarieerdere effecten hebben dan traditionele bloemen (zoals CBD, bijvoorbeeld).

Puffco is DE referentie op het gebied van vaporisers voor legale cannabisconcentraten en andere vormen van concentraten, waarbij traditie en innovatie worden gecombineerd om unieke vaping-ervaringen te bieden. Het merk onderscheidt zich door zich uitsluitend te concentreren op concentraten, waardoor het producten kan aanbieden die zijn geoptimaliseerd voor maximale smaak en kracht.

Waarom kiezen voor een Puffco vaporizer?

Wat Puffco onderscheidt, is zijn streven naar innovatie. In tegenstelling tot conventionele vaporisers is Puffco uitsluitend gespecialiseerd in concentraten, waardoor het producten kan ontwikkelen die speciaal voor dit gebruik zijn ontworpen en daarom van een veel hogere kwaliteit zijn dan andere vaporisers op de markt die mogelijkheden bieden voor het verdampen van concentraten, maar die over het algemeen niet zijn ontworpen om optimaal te zijn op dit gebied. Deze aanpak heeft Puffco in staat gesteld om de grenzen van de technologie te verleggen en unieke vaporizers te creëren die een andere vaping-ervaring bieden dan de concurrentie.

Puffco Proxy: een concentraat van technologie

Le Puffco Proxy est un vaporisateur compact qui intègre une technologie avancée et une polyvalence remarquable. Avec une interface simple à un bouton et une chambre 3D novatrice, le Proxy ouvre les portes à une expérience facile et immersive de vaporisation des concentrés. Conçu pour évoluer avec les demandes des utilisateurs, il offre une utilisation flexible en tout lieu et à tout moment.

Caractéristiques Principales du Puffco Proxy :

3D kamer: De 3D verdampingskamer zorgt voor een gelijkmatige verdamping van de oliën en extracten, waardoor een gelijkmatige absorptie en de meest getrouwe weergave van de aroma’s wordt gegarandeerd.

Contrôle de Température : Avec quatre réglages de température, le Proxy offre un contrôle total de votre vaporisation et permet personnalisé cession de vaporisation.

Modulair ontwerp: Het modulaire systeem maakt het mogelijk om verschillende glazen buizen te gebruiken met een gemeenschappelijke verwijderbare basis, waardoor meer maatwerk mogelijk is.

Eenvoudig te reinigen: De glazen buizen zijn ontworpen voor een comfortabele grip en eenvoudige reiniging, zodat ze maximaal onderhoudsgemak bieden.

Batterijlevensduur: De batterij laadt snel op en biedt ongeveer 15 sessies per lading, met intelligent energiebeheer in stand-bymodus.

Puffco Peak Pro: Het ultieme dabben

Puffco Nieuwe Peak Pro Onyx1
Puffco Nieuwe Peak Pro Onyx1

Le Puffco Peak Pro représente le sommet de la technologie du dabbing ( méthode de consommation des concentrés de plantes, tels que les huiles, les cires, les cristaux ou les extraits). Doté d’une interface à un seul bouton, d’une personnalisation via l’application “Puffco Connect” et d’une chambre de vaporisation 3D brevetée, le Peak Pro offre une expérience de dabbing exceptionnelle et contrôlée.

Caractéristiques Principales du Puffco Peak Pro :

3D kamer: Zijwaartse verhittingstechnologie behoudt terpenen en cannabinoïden, voor een rijkere smaakervaring.

Nauwkeurige temperatuurregeling: Realtime regeling handhaaft de gewenste temperatuur voor een consistente ervaring op maat.

Puffco Connect app: Met de app kun je je sessies aanpassen, inclusief het regelen van de temperatuur en intensiteit van de stoom die je wilt.

Design Élégant : Le Peak Pro présente un design soigné avec un couvercle de manette amélioré ainsi qu’une filtration de l’eau optimisée.

Waarom concentraten spuiten in plaats van kruiden?

Concentraten (wassen, kruimels, oliën, wassen, kristallen en extracten) bieden veel voordelen:

Meer potentie: Concentraten hebben logischerwijs een hogere concentratie cannabinoïden en andere actieve ingrediënten, waardoor ze sterkere effecten bieden met minder grondstoffen.

Intense smaak: Concentraten hebben meer uitgesproken aroma’s en smaken door hun hogere terpeenconcentratie.

Discreter: minder geur dan brandende bloemen, ideaal voor discretie.

Sneller: De effecten van concentraten worden over het algemeen sneller gevoeld.

Meer variëteiten: Er zijn verschillende vormen en texturen van concentraten verkrijgbaar, en als de markt het toelaat, zal deze binnenkort het aantal variëteiten van rookplanten overtreffen, als dat al niet het geval is.

En conclusion, Puffco Proxy et Puffco Peak Pro incarnent sans doute la nouvelle aire de la vaporisation : celle des concentrés, plus avantageux que les vaporisateurs d’herbe traditionnelle sur de nombreux points, la marque Puffco est actuellement la marque la plus réputé dans le domaine, profitant du meilleur des mondes des vaporisateurs traditionnelles en y ajoutant les nombreux avantages à la vaporisation de concentré.