Vapen van droge kruiden in Rotterdam

Vaporisateur à Bruxelles

Vaporizers zijn nu onmisbaar voor CBD-enthousiastelingen over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke draagbare vaporizer of een geavanceerd tafelmodel, je kunt er zeker van zijn dat je hier precies vindt wat je zoekt. We hebben ook verschillende accessoires en reserveonderdelen op voorraad voor de meeste van onze modellen.

Waarom nog langer wachten? Bezoek nu onze winkel om je nieuwe vaporizer of accessoires te vinden. Lees verder voor meer informatie over onze vaporisers en om de populairste producten te bekijken.

onze merken

1. wat is een vapen van droge kruiden?

Vaporisers zijn apparaten die zijn ontworpen om verbindingen uit plantenmateriaal, concentraten of e-liquids te extraheren zonder ze te verbranden. Deze aanpak biedt een gezonder alternatief voor traditionele methoden om cannabis en andere rookbare kruiden te consumeren. Deze apparaten behouden de aroma’s van de kruiden en zorgen voor een puurdere, smaakvollere drinkervaring. Gewaardeerd om hun prestaties en gebruiksgemak, zijn er vaporisers in verschillende vormen, maten en stijlen, van vaste versies tot discrete handmodellen. Canna-House biedt een selectie van deze apparaten, zowel draagbaar als tafelmodel, in detail beschreven op deze pagina.

DAVINCI MIQRO C - Vaporisateur Portable - Black3


wat is een draagbare vaporizer?

De nieuwe generatie is een echte revolutie in de wereld van draagbare wietverdampers en onderscheidt zich door geconcentreerde innovaties die meerdere voordelen bieden.

Het Canna-House assortiment biedt een keuze voor elke stijl van consument. Dynavap onderscheidt zich door zijn innovatieve mechanische aanpak, waardoor batterijen overbodig zijn. Aan de andere kant biedt de Pax een gepersonaliseerde ervaring dankzij de connectiviteit met een mobiele app, waarmee de instellingen tot in detail kunnen worden aangepast aan individuele voorkeuren.

Wat je voorkeur ook is, Canna-House biedt een uitgebreide selectie van state-of-the-art draagbare vaporizer, die innovatie, gemak en kwaliteit combineren voor een ongeëvenaarde vaping ervaring. Ontdek ons assortiment en ontdek de nieuwe dimensie van vaping.


Wat is een salonvaporizer?

Een salonvaporizer is een elektrisch apparaat dat is ontworpen om droge kruiden of concentraten tot een precieze temperatuur te verhitten, zodat je de geproduceerde damp kunt inhaleren voor een rijkere, smaakvollere verdampingservaring.

Canna-House biedt je een breed scala aan hoogwaardige salonvaporizers, geselecteerd op hun prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Dit zijn de voordelen:

  • Dichte, smaakvolle stoom: De kracht en precisie van salon vaporizers produceren dichte, smaakvolle stoom die de aroma’s van de gebruikte kruiden of concentraten natuurgetrouw reproduceert.
  • De ultieme ontspanningservaring: De meeste CannaHouse saporizers zijn uitgerust met ballonnen of verlengbuizen, waardoor je kunt genieten van een ontspannen en comfortabele verdampingservaring.
  • Een ruime keuze aan opties: CannaHouse biedt salonvaporizers voor alle budgetten en behoeften, met aanpassingsopties en accessoires om aan je specifieke eisen te voldoen.

Categorie

Laptop

Salon

Draagbaarheid

Compact en gemakkelijk te vervoeren

Groter en ontworpen om thuis te blijven

Stroomvoorziening

Oplaadbare batterij

Aangesloten op het lichtnet

Temperatuurregeling

Over het algemeen aanpasbaar, maar beperkt

Nauwkeurige, instelbare temperatuurregeling

Verwarming

Over het algemeen geleiding of convectie

Nauwkeurige, instelbare temperatuurregeling

Opwarmtijd

Sneller, klaar in een paar minuten

Duurt soms langer, maar zorgt voor een consistentere verwarming

Accessoires

Vaak minder accessoires meegeleverd

Kan extra accessoires bevatten

Prijzen

Gevarieerd, vaak minder duur

Over het algemeen duurder door geavanceerde functies

Gebruikerservaring

Ideaal voor gebruik onderweg

Biedt een completere en geavanceerdere ervaring

2. WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN STOMEN EN ROKEN?

Hoewel consumenten vaak aan vaping refereren als ‘roken’, zijn de verschillen tussen roken en vaping diepgaand. Het grootste verschil tussen de twee zit hem echter in de rook of het gebrek aan rook.

Verdampen impliceert carbonisatie, terwijl roken verbranding is. Door een vaporizer te gebruiken, verbrand je het plantenmateriaal of concentraat niet direct. Je krijgt dus geen ongewenste kankerverwekkende stoffen binnen die je wel binnenkrijgt als je rookt. Beide methoden creëren echter ongezonde bijproducten zoals teer (hoewel verdamping dit vermindert) en stikstofmonoxide, die van nature irriterend zijn voor de keel, mond en longen. Stoom is veel zuiverder dan rook. Bij roken komt er een directe vlam aan te pas, terwijl er bij vaping geen sprake is van verbranding van je kruid. In plaats daarvan warmt het op tot de temperatuur waarbij de cannabinoïden en terpenen veranderen van vaste hars in damp.

3. HOE EEN VAPORIZER WERKT

Vaporisers werken op convectie- of geleidingswarmte. Bij convectiemodellen wordt de lucht rondom de stof in het compartiment verwarmd totdat de actieve bestanddelen vaporizers. Omgekeerd verhitten geleidingsmodellen een oppervlak waarop de stof vervolgens wordt geplaatst, vergelijkbaar met het gebruik van een depper. Het is vaak nodig om geleidingsverdampers te schudden tijdens het gebruik om te voorkomen dat de stof verbrandt.

convectie, conduction of hybride?

Convectie-vaporizers: hierbij wordt de bloem verwarmd om de temperatuur te verhogen. De warmtebron en het materiaal raken elkaar niet. De lucht circuleert gewoon rond de bloem. Deze vaporizers houden de warmte goed vast en zijn meestal gemaakt van keramiek of roestvrij staal.

Conductie-vaporizers: er is contact tussen de warmtebron en de bloem. Een beetje zoals een hete plaat. Dit is een van de eerste methoden die wordt gebruikt op conventionele vaporizers. Het enige nadeel is dat de hele bloem niet verwarmd wordt, waardoor het moeilijk kan zijn om de temperatuur aan te passen. Een voorbeeld is de beroemde dynavap, een nogal bijzondere vaporizer zonder batterijen.

Hybride vaporizercombineren convectie- en geleidingsverwarmingstechnologieën om het product te verdampen. Dit betekent dat het zowel hete lucht gebruikt om het product indirect te verwarmen (convectie) als een verwarmingsoppervlak dat in direct contact staat met het product (geleiding). Deze combinatie is bedoeld om een efficiëntere en gelijkmatigere vaping-ervaring te bieden, waarbij de actieve bestanddelen van het product optimaal worden geëxtraheerd zonder het te verbranden. Hybride vaporisers proberen de voordelen van elke verwarmingsmethode te benutten en tegelijkertijd de nadelen te minimaliseren, waardoor ze een superieure dampkwaliteit, een snelle opwarming en een efficiënter gebruik van het product bieden.

WAT KAN ER WORDEN VAPEN?

Categorie

Elektronische sigaret

Vaporizer

Gedroogde kruiden

Concentraten

Harsen

E-liquids

4. Hoe gebruik en onderhoud ik een vaporizer?

Laten we beginnen met de basis. Wanneer je je spuittoestel ontvangt, moet je het ontdoen van alle ongewenste oliën en chemicaliën om een optimale reinheid te garanderen. Om dit te doen, laat je je apparaat 2 tot 3 verwarmingscycli draaien zonder iets in de kamer en zorg je ervoor dat het tijdens deze operatie volledig is opgeladen. Zodra je deze stap hebt voltooid, kun je je vaporizer met een gerust hart vullen en klaarmaken.

Om je verdamper in topconditie te houden en de levensduur te verlengen, is het essentieel om specifieke onderhoudsadviezen op te volgen. Reinig de spuitkamer regelmatig na elk gebruik om resten te verwijderen en gebruik geschikte instrumenten om ongewenste deeltjes te verwijderen zonder het apparaat te beschadigen. Een eerste spoeling wordt aanbevolen door het apparaat een paar cycli onbelast te laten werken, waarbij u ervoor zorgt dat de batterij vol is. Bewaar de spuitfles op een droge, schone plek om schade te voorkomen. Deze eenvoudige handelingen verbeteren de ervaring van het vapen en behouden de prestaties van het apparaat.

Pax Plus Pax Mini 2023

5. een cbd vaporizer kopen

Nu je meer weet over de werking van vapen van droge kruiden, kun je je kennis over dit onderwerp uitbreiden door het aanbod op de markt te analyseren! Zoals je vast al hebt begrepen, bieden vapen van droge kruiden veel voordelen: ze zijn discreet, veel minder schadelijk dan traditionele manieren om wiet te gebruiken en oneindig veel praktischer. Het is waar dat het niet altijd makkelijk is om een vaporizer te kiezen, want de industrie heeft zich ontwikkeld en biedt allerlei soorten vaporisers! Bij Canna-House hebben we ze praktisch allemaal getest en we bieden je alleen de vaporizers die de beste deals op de markt vertegenwoordigen! Om ze aan je voor te stellen, hebben we ervoor gekozen om de 4 meest emblematische merken in deze markt te presenteren.

PAX Labs

PAX Labs is een van de populairste merken vaporizers op de markt. Ontdek de PAX Plus, de ultieme evolutie van draagbare vaporisers van Cannahouse. Ontworpen voor een eersteklas ervaring met je bloemen en concentraten, combineert de PAX Plus elegantie en functionaliteit in een apparaat voor twee doeleinden. Dankzij het ergonomische ontwerp en de hoogwaardige materialen kun je genieten van een soepele, rookvrije vaping-sessie. Met innovatieve functies zoals gepatenteerde temperatuurregeling en snelle opwarmtijden maakt de PAX Plus van elke sessie een onvergetelijke ervaring. De PAX Mini is de meest compacte vapen van droge kruiden in het PAX assortiment, ontworpen voor snel en gemakkelijk gebruik onderweg. Het biedt een complete ervaring met bloemen en maximaliseert de extractie van terpenen en cannabinoïden zonder agressieve rook. Met een batterijlevensduur van meer dan twee uur, een verbeterde LED en een matte afwerking warmt de PAX Mini in slechts 22 seconden op. Het vereenvoudigde ontwerp met één knop maakt het zowel elegant als gebruiksvriendelijk.

STORZ & BICKELS

STORZ & BICKELS is een gerenommeerd merk van vaporizers, dat bekend staat om zijn hoge ontwerpkwaliteit en de vlekkeloze betrouwbaarheid van zijn producten. Hun Mighty vaporizer is een van de krachtigste en best presterende vapen van droge kruiden op de markt, en zal liefhebbers van vaping zeker bekoren! Hij heeft een medische roestvrijstalen verwarmingskamer en een efficiënt koelsysteem voor zachte, aangename stoom. De Mighty heeft ook een gemakkelijk af te lezen LED-display waarop de huidige temperatuur en het batterijniveau worden weergegeven. De Crafty+ is de andere bestseller van Storz & Bickels. Het grootste verschil tussen deze 2 vaporisers is de grootte van de koelunit. Omdat de Mighty groter is dan de Crafty+, is zijn koeleenheid iets krachtiger. Als het op stoom aankomt, zijn deze Storz & Bickel vaporizers net zo indrukwekkend. Het Amerikaanse merk van vaporisers staat ongetwijfeld het meest bekend om de kwaliteit van zijn vapen en de betrouwbaarheid van zijn producten. Dus, Mighty of Crafty+? Als je op zoek bent naar autonomie en de mogelijkheid om van alle functies van je vapen van droge kruiden te genieten zonder een mobiele app te gebruiken, dan raadt Canna-House je de Mighty aan. Als je je vaporizer mee wilt nemen op reis of ergens anders heen, dan is de Crafty+ meer geschikt voor jouw behoeften. Hoe dan ook, met een Storz & Bickel vaporizer heb je een van de, zo niet de meest betrouwbare vaporizer op de markt!

DYNAVAP

DYNAVAP is een ultra-innovatief merk op de vaporisatormarkt met een eenvoudig maar innovatief verdampingssysteem! En met een goede reden: Dynavap vaporisers zijn de enige die mechanisch werken met een aansteker – geen elektronica, geen software of mobiele app, geen batterij…

Bovendien onderscheidt hij zich van andere vapen van droge kruiden doordat hij verreweg de meest compacte is – kijk maar! Om ervan te genieten, plaats je je CBD in de Cap ( begrijpen stekker ), zet er een warmtebron bij en wanneer je de beroemde “klik” hoort, weet je dat de juiste verdampingstemperatuur is bereikt en dat het tijd is om van je vaporizer te genieten! Ze zijn ook allemaal voorzien van een zeer efficiënt koelsysteem voor een soepele, aangename vaping-ervaring. Het minste wat we kunnen zeggen is dat Dynavap vaporizers de meest “anti-conformistische” van alle vaporizers zijn, omdat ze zo ver tegen de stroom ingaan! En toch staan ze alleen in hun niche als mechanische vaporizers en hebben ze veel gebruikers voor zich gewonnen dankzij hun uiterst eenvoudige werking, waarvoor geen elektriciteit nodig is, en hun formaat, waardoor Dynavap de meest compacte vapen van droge kruiden op de markt is!

DAVINCI

DAVINCI is een ander bekend merk vaporizer, geprezen om de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten. Bij Canna-House waarderen we vooral de kwaliteit van de gebruikte materialen, waardoor ze zeer prettig in de hand liggen. DaVinci onderscheidt zich van andere vaporizers met een zeer unieke gebruikerservaring. Neem bijvoorbeeld de aromakamer, die fungeert als een “smaakversterker” voor de DaVinci IQ2! Deze innovatie betekent dat de smaak van de CBD of andere gedroogde kruiden die je verdampt gewoon ongelooflijk is! Het doet ons een beetje denken aan Pax Labs, want deze twee merken hebben veel overeenkomsten: een ontwerp dat alle concurrentie zal doen zwijmelen, een zeer breed assortiment hoogwaardige wietvaporizers tegen zeer agressieve prijzen (de DaVinci Miqro is ook verkrijgbaar voor € 99, net als een bepaalde PAX 2 ) en hoogwaardige materialen! Wat de 2 merken gemeen hebben is dat je waar voor je geld krijgt, of je nu kiest voor de instapmodellen of de topmodellen.

Dit is een kort overzicht van de beste vapen van droge kruiden op de markt, maar zoals je je kunt voorstellen zijn dit niet de enige… Het zijn echter wel de beste opties volgens Canna-House ! We hebben onze beslissing gebaseerd op de ervaring van onze verkoopmedewerkers, die voortdurend nieuwe vaporizers op de markt uitproberen, maar vooral op de honderden reacties die we van onze klanten hebben ontvangen! Als je de winkel kent, weet je hoezeer klantrelaties het parool van ons bedrijf zijn. Ons personeel verzamelt voortdurend feedback van onze klanten om hen zo tevreden mogelijk te stellen, maar ook om je zo efficiënt en transparant mogelijk te kunnen adviseren!

Laten we eens kijken naar de beste alternatieven voor deze 4 merken:

Boundless, Fenix, G pen en Stundenglass komen niet voor in onze ranglijst van de 4 beste merken vapen van droge kruiden, maar dat komt door plaatsgebrek op ons podium. Feit blijft dat deze 4 merken je net zo goed kunnen verleiden! Of het nu gaat om deze 4 merken Star vapen van droge kruiden, of deze 4 merken Challenger, we nodigen je van harte uit om de productbladen te raadplegen voor meer informatie over elk van deze klompjes, of om binnen te lopen bij een van onze 4 winkels en krijg persoonlijk advies van een van onze verkoopmedewerkers!

Disclaimer :

  • Dit product is geen geneesmiddel en kan geen medische behandeling vervangen. Raadpleeg je arts als je specifieke gezondheidsproblemen hebt.
  • Dit product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en minderjarigen.
  • Dit product bevat minder dan 0,2% THC, in overeenstemming met de huidige Belgische wetgeving.

Gratis levering vanaf 59€ in België

24-uurs levering voor bestellingen die voor 13.00 uur zijn geplaatst.

Een team tot uw dienst.

Getest in het laboratorium.

Produits

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur notre site web. En naviguant sur ce site, vous acceptez notre utilisation des cookies.
0 Verlanglijst
Mijn account
Winkel
0 artikelen Winkelwagen