Krush Kube 3.0 Grinder

Categorieën: ,

 59,50

Deze robuuste 3-delige aluminium vermaler is ontworpen voor optimale prestaties. Dankzij het innovatieve tandontwerp worden bloemen tijdens het vermalen belucht, waardoor een perfecte textuur wordt gegarandeerd. Hij is gemaakt van duurzame onderdelen die perfect in elkaar passen en biedt een waterdichte afdichting en soepele werking.

Premium Grinder in 3 delen

Deze driedelige aluminium grinder is ontworpen met solide onderdelen die harmonieus samenkomen om een soepele, waterdichte afsluiting te creëren wanneer hij in gebruik is. De pollenzeef en het kiefcompartiment zijn geïntegreerd in de Kube 3.0 grinder om deze kostbare kief op te vangen en te bewaren. Er is ook een plastic schraper om gemakkelijk kief te schrapen.

Innovatief ontwerp

Dankzij het innovatieve ontwerp van de tanden kunnen de bloemen tijdens het hele proces worden belucht. Deze ‘beluchting’ zorgt ervoor dat de deeltjes met de ideale grootte rollen en roken, waardoor de optimale luchtverhouding door de joint circuleert.

Je kunt de maalgraad van hun kruiden meten. Door de Krush Kube 3.0 met de klok mee te draaien worden de kruiden fijner, waardoor ze ideaal zijn voor vaporizers. Kruiden worden iets grover gemalen als je tegen de klok in draait.

Ergonomische Grinder

Krush biedt een serie vierkante molens die consumenten een ergonomische bloemenmolen bieden. Soepele lijnen die comfortabel in de hand liggen en gemakkelijk te draaien zijn, ongeacht de dichtheid van de bloemen.

Tot slot heeft de onderkant van de grinder een licht bolle vorm met een van de hoeken die omhoog komt, zodat je je vermalen bloemen kunt rangschikken voordat je ze gemakkelijk in je vaporizer of ander apparaat schuift.

Schoonmaaktips

Om de slijpmachine schoon te maken, doop je je borstel in een kleine hoeveelheid isopropylalcohol. Als het na deze procedure nog steeds vies is, kun je overwegen om je steiger uit elkaar te halen en elk onderdeel in een bak isopropylalcohol te dompelen. Alle harsachtige stoffen zullen door de alcohol worden verwijderd en een snelle spoeling zou je grasrasp perfect schoon moeten maken.