Marley Koffie Levendig Omhoog | 227gr

Marley Koffie Levendig Omhoog | 227gr

9.90

Rijk van smaak en vol van smaak, de Lively Up! Biedt een intense smaakervaring. Deze 100% Arabica heeft een langdurige smaak met gekonfijt fruit, cacao en karamel. Het zal een iets meer uitgesproken bitterheid bieden die liefhebbers van sterke koffie zal plezieren.

Donker gebrand.

Notre Produit Marley Koffie Levendig Omhoog | 227gr

Marley Coffee is de ideale metgezel voor alle espressoliefhebbers en zal zowel fijnproevers die op zoek zijn naar verfijnde, volle koffie als mensen die bezorgd zijn over ethische en ecologische waarden tevreden stellen.

Marley Coffee wordt geoogst in gebieden met koffieteelt van de hoogste kwaliteit, zoals Ethiopië, Indonesië, Midden-Amerika en natuurlijk Jamaica, en streeft naar biologische landbouw zonder chemische meststoffen.

Bovendien beschikt het over talrijke keurmerken die getuigen van zijn ernst met het milieu en het niet gebruiken van pesticiden, herbiciden en andere schadelijke producten. De Marley Foundation zet zich ook in voor voetbalvelden voor kinderen uit achtergestelde gemeenschappen op haar koffieproductielocaties overal ter wereld.

Bevat geen THC

Extra informatie

Type de café

Granen, Grond

NOS PRODUITS Produits similaires